Zajednički trening #2

Nakon🎄🎅 i 🥂🥙🥘🥮🎂 treba pametno započeti ispunjenje postavljenih ciljeva🏁
Ne važi izgovor “počinjem od ponedeljka”💥

Kažu ljudi ”Nema lošeg vremena za trčanje, samo loše opreme”. Mi zaključujemo da vas od zimskog treninga na Fruškoj gori deli samo neodgovarajuća oprema ili loši izgovori. Zima je hladna, dan je kratak, teško je naterati sebe na pokret. A puno propuštamo…
Zamisao je da se u nedelju (12.01.2020) okupimo u 09:00 sati u planinarskom domu ”Stražilovo” – Sremski Karlovci i podelimo u dve grupe:
FUN – 11km; D+/-390m i
ACTIVE – 21km; D+/-843m,
te zajedno prođemo mali deo staze Fruškogorkog maratona, motivišemo se za treniranje zimi i pripremimo za prolećno izdanje FGT.

Nastavljamo sa zanimljivim temama o opremi koju posedujemo i kako je koristimo zimi. Ona je tu da nas održava toplim, da spreči povrede, da nas motiviše i izvede napolje kad je čak i minus.
Imaćemo i zanimljivog gosta – Aleksandar Đaković Saša, prepunog iskustva,  koji je spreman da to iskustvo podeli sa svim prisutnima.
Pozivamo da nam se pridružite posle treninga u planinarskom domu ”Stražilovo”, gde ćemo uz čaj i dobro raspoloženje diskutovati i pokušati da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi sa trailom, ishranom, logistikom na trci, opremom…