Zatvaranje individualne “Sport prijave“ i preuzimanje startnih paketa

Individualna “Sport prijava“ za Ultra, Velike, Srednje maratone, Mali istočni ekstremni maraton i Pripravnički mini maraton se vrše isključivo putem online prijave, do 10. aprila 2020. godine.

Posle ovog roka, Individualna “Sport prijava“ je moguća samo u danu održavanja maratona (na Popovici u blizini Starta), na posebnom štandu i tada “Startni broj neće biti personalizovan“.

Da bi ste se prijavili i preuzeli Startni paket i Kontrolnu knjižicu, potrebno je da prethodno popunite Izjavu i uplatite kotizaciju.

Staze koje su sertifikovane od strane ITRA (International Trail Running Association) i takmičarskog su karaktera:

  1. Ultra ekstremni maraton (5 UTMB POINTS);
  2. Ultra maraton (4 UTMB POINTS);
  3. Veliki istočni maraton (4 UTMB POINTS);
  4. Srednji istočni maraton (3 UTMB POINTS);
  5. Mali istočni ekstremni maraton (2 POINTS);
  6. Pripravnički mini maraton

Preuzimanje startnih paketa:

23 – 24.04.2020 godine, od 13 do 19 časova u prostorijama Kulturne stanice “Svilara“, koja se nalazi u Novom Sadu, ugao ulica Pavla Stamatovića i Đorđa Rajkovića.

Kulturne stanica “Svilara“ je deo produkta strategije decentralizacije kulturnih sadržaja u okviru projekta Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture.

GPS lokacija: 45.262572,  19.849577

Sastanak sa takmičarima – “Sport prijave“ i ostavljanje DROP BEGOVA:

Petak (24.04.2020 godine) u 19 časova, u prostorijama Kulturne stanice “Svilara“, koja se nalazi u Novom Sadu, ugao ulica Pavla Stamatovića i Đorđa Rajkovića.

VAŽNO: Samo takmičari na Ultra ekstremnom maratonu i Ultra Maratonu, imaju mogućnost da svoju rezervnu presvlaku, energiju (gelove, barove, isotonik), kremu… ostave u drop begove, koje predaju SAMO TADA !!!

Svečano proglašenje – “Sport prijave“:

Nedelja (26.04.2020 godine) u 16 časova u prostorijama Kulturne stanice “Svilara“, koji se nalazi u Novom Sadu, ugao ulica Pavla Stamatovića i Đorđa Rajkovića.