VAŽNA INFORMACIJA za sve sa FUN PRIJAVAMA

📢VAŽNA INFORMACIJA
Svi vi koji ste ispunili ONLINE FORMULAR – ”FUN PRIJAVA”

Da bi smanjili gužvu oko preuzimanja Kontrolnih knjižica na Popovici, u danu održavanja naše manifestacije, PROČITAJTE PAŽLJIVO.

Učesnici koji su se PRIJAVILI ONLINE I IMAJU KOMPLETIRANU FUN PRIJAVU (izvršena uplata kotizacije) dolaze autobusima JGSP na Popovicu. Po izlasku iz autobusa, krećete se uzbrdo prema zoni Starta, prolazite je i stižete do PUNTA 2, gde preuzimate svoju Kontrolnu knjižicu.

PUNKT 2. se nalazi 150m posle zone ”Start maratona”.

OBAVEZNO ponosite:
* Dokaz o izvršenoj uplati kotizacije
* Odštampan Prijavni list (dobili ste ga u povratnom mailu)

Učesnici koji su se PRIJAVILI ONLINE I NEMAJU KOMPLETIRANU FUN PRIJAVU (prijavili se online, a NISU UPLATILI), a došli su autobusima JGSP na Popovicu, prvo moraju da izvrše na Popovici uplatu kotizacije u zoni ”NAPLATA KOTIZACIJE”, te da sa dobijenom potvrdom o uplati i Prijavnim listom (dobili ste ga u povratnom mailu) dođu do PUNTA 2, da preuzmu Kontrolnu knjižicu.

OBAVEZNO ponosite:
* Odštampan Prijavni list (dobili ste ga u povratnom mailu)

Kada budete završili Maraton, potrebno je da se javite u zoni Cilja, kod zapisničkog stola (evidentira vreme da ste završil Maraton). Učesnici koji se ne budu javili, smatraće se da nisu završili Maraton i naknadna reklamacija i žalba se neće uzimati u obzir.

Molimo vas da dođete na Popovicu u 7:30 časova, radi preuzimanja Kontrolne knjižice. Time izbegavamo stvaranje gužve, a Maraton startuje na vreme (09:00)!!!!

Želimo Vam da se super provedete na Maratonu!!!!

Pozivamo vas da druženje nastavimo u nedelju (05.05.2019) u Kulturnoj stanici ”Svilara”!!!

Nedelja – Svečano proglašenje pobednika i žurka za sve