SEPTEMBAR – Novi datum održavanja FGM

Dragi naši učesnici/e,

Usled pogoršanja aktuelne epidemiološke situacije, a u skladu sa merama Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, obaveštavamo vas da je Organizacioni odbor FGM prinuđen na određivanje novog datuma za održavanje 44. Fruška Gora Trail-a.

Novi datum održavanja je 18-19. Septembar 2021. godine.

Preporuku Kriznog štaba prihvatamo kao opravdanu i razumnu na situaciju ”više sile”, koja se upravo događa ne samo na području Srbije i regije, već i globalno.

Nakon konsultacija sa našim partnerima, sponzorima i volonterima, u potpunosti smo svesni da smo dužni biti odgovorni, te slediti uputstva vlasti i zdravstvenih ustanova.

Iako je do manifestacije ostalo malo manje od mesec dana, organizacija je odavno u završnoj fazi, stoga vas molimo da razumete celokupnu situaciju. Zaista smo se trudili da uradimo sve što je u našoj moći, ali na žalost, odluka ovoga puta nije na nama. Primorani smo da sledimo preporuke nadležnih institucija i postupamo u skladu sa njima.

 

Svi učesnici sa kompletiranim online prijavama (SPORT/FUN) imaju sledeće mogućnosti:

  • Opcija 1: Nastup na ovogodišnjem izdanju (u novom terminu održavanja)
  • Opcija 2: Prenos postojeće komletirane registracije za narednu godinu (45. FGM će se održati 07-08. Maj 2022. godine)
  • Opcija 3: Prebacivanje/ustupanje svoje startnine, nekoj drugoj osobi (bez dodatnih troškova)

 

Molimo vas da nam najkasnije do 20.04.2020. do 23.59 sati, putem emaila kojim Vam je prethodno potvrđeno kompletiranje ovogodišnje prijave, napišete za koju ste se opciju odlučili, kako bismo mogli precizno obraditi Vašu odluku o učešću.

Ukoliko ne zatražite ni jednu od ponuđenih opcija, Vaša kompletirana registracija će se automatski naći na Startnoj listi za 18.09.2021. godinu.

 

Iskreno se nadamo da će se situacija sa COVID-19 virusom u bliskoj budućnosti smiriti, te da će se život svih nas vratiti u normalu.

 

 

Srdačno vas pozdravljamo i nadamo se skorom druženju!

Organizacioni odbor Fruškogorskog maratona