Zatvaranje individualne “Sport prijave“ i preuzimanje startnih paketa

Individualna “Sport prijava“ za Ultra, Velike, Srednje maratone i Mali istočni ekstremni maraton se vrše isključivo putem online prijave, do 19. aprila 2019. godine.

Posle ovog roka, Individualna “Sport prijava“ je moguća samo u danu održavanja maratona (na Popovici u blizini Starta), na posebnom štandu i tada “Startni broj neće biti personalizovan“.

Da bi ste se prijavili i preuzeli Startni paket i Kontrolnu knjižicu, potrebno je da prethodno popunite Izjavu i uplatite kotizaciju.

Staze koje su sertifikovane od strane ITRA (International Trail Running Association) i takmičarskog su karaktera:

  1. Ultra ekstremni maraton;
  2. Ultra maraton;
  3. Veliki istočni maraton;
  4. Srednji istočni maraton;
  5. Mali istočni ekstremni maraton;

Preuzimanje startnih paketa:

02 – 03.05.2019 godine, od 13 do 19 časova u prostorijama Kulturne stanice “Svilara“, koja se nalazi u Novom Sadu, ugao ulica Pavla Stamatovića i Đorđa Rajkovića.

Kulturne stanica “Svilara“ je deo produkta strategije decentralizacije kulturnih sadržaja u okviru projekta Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture.

GPS lokacija: 45.262572,  19.849577

Sastanak sa takmičarima – “Sport prijave“ i ostavljanje DROP BEGOVA:

Petak (03.05.2019 godine) u 19 časova, u prostorijama Kulturne stanice “Svilara“.

VAŽNO: Samo takmičari na Ultra ekstremnom maratonu i Ultra Maratonu, imaju mogućnost da svoju rezervnu presvlaku, energiju (gelove, barove, isotonik), kremu… ostave u drop begove, koje predaju SAMO TADA !!!

Svečano proglašenje – “Sport prijave“: Nedelja (05.05.2019 godine) u 16 časova u prostorijama Kulturne stanice “Svilara“.