PROMENA DATUMA ODRŽAVANJA 43. FRUŠKOGORSKOG MARATONA 2020.

VAŽNO OBAVEŠTENJE !!!

43. FRUŠKOGORSKI MARATON se odlaže za 23-24. Maj 2020 godine 

 

Dragi učesnici, prijatelji i partneri,

Obaveštavamo vas da je Organizacioni odbor 43. Fruškogoskog maratona doneo odluku da se naša manifestacija, zakazana za 25. april 2020 godine, odlaže. Razlog odlaganja je uvođenje vanrednog stanja na celoj teritoriji Republike Srbije, usled pandemije zarazne bolesti COVID-19.

Obzirom da je prijavljen znatan broj domaćih i stranih takmičara, kao i da inostrani trkači dolaze iz zemalja u kojima su proglašene mere zaštite od Korona virusa, sa ciljem da ne izlažemo učesnike i gledaoce manifestacije potencijalnom riziku, doneli smo odluku da je razumnije odložiti manifestaciju dok vanredno stanje prođe. Napominjemo, da su i drugi događaji sličnog karaktera u našoj zemlji i u regionu odloženi.

Novi termin Fruškogorskog maratona je 23 – 24. maj 2020 godine.

Kako je zdravlje uvek na prvom mestu, neophodno je odgovorno i ozbiljno slediti sva uputstva nadležnih stručnih službi i institucija, kako bismo adekvatno organizovali sve predstojeće aktivnosti.

Da bi smo opravdali vaše poverenje, verujemo da će se 43. Fruškogoski maraton uspešno održati u zdravlju i lepom raspoloženju.

Zahvaljujemo Vam se na razumevanju.