Preuzimanje Kontrolnih knjižica za 4. Jesenji planinarski maraton na Fruškoj gori

Poštovani učesnici 4. Jesenjeg planinarskog maratona na Fruškoj gori,

 

Bitna informacije u vezi sa preuzimanjem Kontronih knjižica, sutra na Popovici. Molimo vas da ovo pažljivo pročitate.

  • Prijavljeni učesnici sa kompletnom prijavom dolaze direktno na plato preko puta planinarskog doma PSD ”Železničar”, gde će ujedno biti Start i Cilj maratona.

Ne moraju da donose potvrdu ili uplatnicu, ako je njihova prijava označena zelenom bojom u startnoj listi na portalu ”Takmičarski centar”.

  • Prijavljeni učesnici sa nekompletnom prijavom, prvo moraju da izvrše uplatu ispred planinarskog doma i da sa potvrdom dođu na plato da preuzmu knjižicu. Ako je neko od prijavljenih učesnika sa nekompletnom prijavo danas uplatio, neka ponese uplatnicu kao dokaz potvrde o plaćanju da bi mu mogla biti izdata knjižica.

 

Na platou će biti formirana tri reda za preuzimanje knjižica. Po jedan red za svaku od tri staze. Vodite računa da stanete u odgovarajući red. Osobe koje će raditi na izdavanju knjižica imaju spiskove i knjižice samo za jednu stazu!!!

Opseg startnih brojeva, odnosno brojeva Kontrolnih knjižica je:

  • za MINI je od 1001 do 1999,
  • za HOBI od 2001 do 2999
  • za MAXI stazu od 3001 do 3999.
  • Učestvujete na stazi za koju ste se unapred odlučili i nije moguće menjati stazu.

 

Kada budete završili maraton, potrebno je da se javite u zoni Cilja, kod zapisničkog stola (evidentira vreme da ste završil Maraton). Učesnici koji se ne budu javili, smatraće se da nisu završili Maraton i naknadna reklamacija i žalba se neće uzimati u obzir. Vaš startni broj koji je u prijavama na portalu Takmičarski centar (https://trka.rs/event/108/runners/) je ispisan na učesničkoj knjižici i taj isti broj treba da kažete osobama, koje će biti za zapisničkim stolom.

 

Molimo vas da dođete na Popovicu u 7:30 časova, radi preuzimanja Kontrolne knjižice. Time izbegavamo stvaranje gužve, a Maraton startuje na vreme!!!!