Nedelja – Svečano proglašenje pobednika i žurka za sve

Svečano proglašenje i žurka kojom zvanično zatvaramo 42. Fruškogorski maraton biće održana u nedelju 05. maja 2019. od 14 časova, u kulturnoj stanici „Svilara“!

Na platou ispred ”Svilare” biće održana ceremonija dodele priznanja pobednicima trka čija su fizička sprema i veštine snalaženja u prirodi najviše došle do izražaja, a pored toga biće vam predstavljeni i planovi za 43. Fruškogorski maraton.

Pozivamo vas da dan nakon akcije na maratonskim stazama, kada se malo odmorite i osvežite, dođete da se družimo, uživamo i zajedno ispratimo ovogodišnje izdanje Fruškogorskog maratona.

Ideja je da se okupimo i uživamo u lepom danu, da iskoristimo to nedeljno popodne za druženje, sumiranje utisaka sa staza i žurku pod otvorenim nebom, u ambijent urbane oaze Svilare.

Kao što smo ranije već spomenuli, na ovogodišnjem maratonu prvi put recikliramo, a tu akciju nastavljamo i na samoj žurci, gde ćete plastičnu ambalažu moći da bacite u posebne vreće i tako doprinesete u podizanju svesti o očuvanju svoje životne sredine.

 

Zato okupi ekipu i prvo pravac u šumu na 42. Fruškogorski maraton, a onda sutradan svi zajedno na žurku da uživamo u senzualnim ritmovima Vukashin Vojvodicj i okruženju ove urbane oaze. 🍻!!!