FUN PRIJAVA – online ili na dan održavanja FGM?

Poštovani učesnici 44. Fruškogorskog planinarskog maratona,

Bitne informacije o postupku registracije za učešće na FUN STAZAMA i postupku preuzimanja Kontrolne knjižice, na Popovici, u danu održavanja naše manifestacije.

 

Učesnici koji su se prijavili online i imaju kompletnu FUN PRIJAVU (potvrđena uplata kotizacije) po dolasku autobusima JGSP na Popovicu, krećete se uzbrdo prema zoni Starta, prolazite je i stižete do stolova ”ONLINE RANE PRIJAVE”, gde preuzimate svoju Kontrolnu knjižicu.

            Pomenuti stolovi se nalazi 150m posle zone ”Start maratona”.

OBAVEZNO ponosite:

  • dokaz o izvršenoj uplati kotizacije
  • Odštampan Prijavni list (dobili ste ga u povratnom mailu)

 

 

Učesnici koji se prijavljuju na dan manifestacije – FUN PRIJAVE, po dolasku autobusima JGSP na Popovicu, krećete se uzbrdo prema zoni Starta.

Pre dolaska do zone Starta, dva koraka je potrebno završiti:

  • prvo ispunjavate PRIJAVNI LIST koji preuzimaju od naših volontera (stolovi sa natpisom ”PRIJAVE”) ili ga preuzmite ovde (odštampate i ponesete)
  • Nastavljate kretanje uz brdo i kod stolova ”NAPLATA KOTIZACIJE” kompletirate svoju prijavu + dobijete Kontrolnu knjižicu sa mapom izabrane staze

 

Kada budete završili Maraton, potrebno je da se javite u zoni Cilja, kod zapisničkog stola (evidentira da ste završil Maraton). Učesnici koji se ne budu javili, smatraće se da nisu završili Maraton i naknadna reklamacija i žalba se neće uzimati u obzir.

 

Molimo vas da dođete na Popovicu u 7:45 časova, radi preuzimanja Kontrolne knjižice. Time izbegavamo stvaranje gužve, a Maraton startuje na vreme (09:00)!!!!

 

Želimo Vam super provod!!!