Često postavljana pitanja:

Kada je start maratona i gde?

Start maratona za sve staze osim (malog maratona zapad-zapad i pripravnickog maratona zapad-zapad) je na Popovici u 9.00, 28. aprila 2018. godine.
Mali maraton zapad zapad ima start kod Manastira Jazak u u 10.30, 28. aprila 2018. godine.
Pripravnički zapad-zapad maraton ima start na Letenci u 13.00, 28. aprila 2018. godine.

Ko dobija startni paket?

Učesnici koji se prijavljuju na Ultra ekstremni, Ultra, velike, srednje i Mali istočni ekstremni maraton dobijaju startni paket.

Kako se vrši prijavljivanje na Male i Pripravničke maratone (osim Mali istočni ekstremni maraton)?

Isključivo putem online prijave do 27. aprila 2018. godine. Posle ovog roka moguća je prijava i na sam dan maratona (na Popovici u blizini Starta), na štandovima za Prijavu za učesnike Malih i Pripravničkih maratona. Da bi ste se prijavili i preuzeli kontrolnu knjižicu, potrebno je da prethodno popunite Izjavu i uplatite kotizaciju.  Preporučujemo da kotizaciju uplatite ranije u pošti ili banci, te da sačuvate priznanicu kao dokaz o uplati. Priznanicu predajete prilikom preuzimanja Kontrolne knjižice.
Uplatom kotizacije u pošti ili banci, izbegavate gužvu i stajanje u redu.

Gde se vrši prijavljivanje za Mali istočni ekstremni maraton, sve staze Srednjih maratona, sve staze Velikih maratona, Ultra maratona i Ultra ekstremnog maratona?

Isključivo putem online prijave do 18. aprila 2018. godine. Posle ovog roka moguća je prijava i na sam dan maratona (na Popovici u blizini Starta), na štandovima za Prijavu za učesnike Malog istočnog ekstremnog maratona, sve staze Srednjih maratona, sve staze Velikih maratona, Ultra maratona i Ultra ekstremnog maratona (tada Startni broj neće biti personalizovan). Da bi ste se prijavili i preuzeli Startni paket i Kontrolnu knjižicu, potrebno je da prethodno popunite Izjavu i uplatite kotizaciju.

Do kada mogu da izvršim plaćanje za Takmičarsku prijavu ako sam se prijavio online?

Poslednji dan za uplatu startnine je 18. aprila 2018. godine.

Da li ću dobiti majicu ako kotizaciju uplatim na dan maratona?

Majicu u startnom paketu dobijaju samo učesnici Malog istočnog ekstremnog maratona, srednjih, velikih maratona, Ultra i Ultra ekstremnog maratona samo ako kotizaciju uplate do 18. aprila 2018. godine.

Koji su iznosi kotizacije na dan maratona?

Na dan maratona su važeći iznosi iz tabele broj 3, koje su prikazane u poljima koje se odnose na Prijave. Svim učesnicima preporučujemo da se na vreme prijave i uplate kotizaciju na tekući račun organizatora. Pravovremenom prijavom i uplatom, oslobođeni ste najvećeg dela formalnosti na startu i ostvarujete pravo na niže iznose kotizacije.