Fruškogorski maraton

Fruškogorski maraton

Zarazite se prirodom zarad zdravlja - poštujmo prirodu, postignimo nedostižno

Prijave za ultra, velike i srednje maratone

PRIJAVE ZA ULTRA EKSTREMNI, ULTRA, VELIKE I SREDNJE MARATONE 2017. GODINE

Prijave se obavljaju isključivo preko portala Trka http://trka.rs/event/40/ do 09.04.2017. godine.

Uputstvo za prijavljivanje preko portala Takmičarski centar http://trka.rs/event/40/

Takmičarski centar http://trka.rs prikazuje i šalje elektronskom poštom uplatnice za punu cenu kotizacije. Ukoliko ostvarujete pravo na popust, potrebno je u polju “Napomena” u prijavnom formularu da popunite dodatne podatke:

  • podatke o članstvu u planinarskom društvu ili sportskom klubu,
  • podatke o nazivu škole ili fakulteta koji pohađate, kao i razred ili godinu studija,
  • informaciju da li ste aktivno radili u organizaciji maratona i informaciju o tome ko to može da potvrdi.

Sve neophodne podatke o uplati prijavljeni takmičar iz Srbije će dobiti u e-mail potvrdi o izvršenoj prijavi.

Uplate iz inostranstva:
SWIFT CODE: GIBARS22
BANK: ERSTE BANK A.D. NOVI SAD
IBAN: RS35340000001101169150
COMPANY: PSD”ŽELEZNIČAR” NOVI SAD
ADDRESS: TRG GALERIJA 4, 21000 NOVI SAD, SERBIA
DESCRIPTION: MARATHON ENTRY FEES
CURRENCY: EUR

Svaki učesnik po izvršenoj uplati kotizacije mora da popuni i potpiše Pravilima propisanu Prijavu – Izjavu pre nego što preuzme kontrolnu knjižicu i startni broj.

Obrazac Individualne prijave – izjave možete preuzeti ovde.

Ni jedan učesnik maratona ne može dobiti kontrolnu knjižicu i startni broj, a da pre toga nije predao popunjenu i lično potpisanu Prijavu – Izjavu i dokaz o izvršenoj uplati kotizacije.

Učesnici koji nisu blagovremeno obavili formalnosti oko prijavljivanja, moći će u planinarskom domu PSD “Železničar” u subotu 22.04.2017. g. od 6 do 8,30 časova uplatiti kotizaciju (po cenama i uslovima koje važe za taj dan), potom se prijaviti, dobiti kotrolnu knjižicu i startni broj.

Grupna prijava se može izvršiti preko jedne e-mail adrese, kao i grupna uplata za koju će se dobiti jedinstven poziv na broj prilikom prijave, pod uslovom da svi plaćaju jednak iznos kotizacije iz kolone br. 5 bez obzira na koji se maraton prijavljuju. Međutim, ukoliko u prijavljenoj grupi ima i onih koji imaju pravo na umanjenu cenu kotizacije iz kolone br. 2, 3 i 4, u tom slučaju organizator grupe iz planinarskog društva, sportskog kluba, srednje škole i fakulteta mora dostaviti spisak svojih članova koji učestvuju na maratonu sa visinom kotizacije koju učesnik treba da uplati i po kom osnovu stiče pravo da uplatu izvrši u umanjenom iznosu (član je planinarskog društva sa plaćenom članarinom za 2017. godinu, član je sportskog kluba, učenik je srednje škole, student fakulteta i aktivno je radio na pripremi Maratona, i šta je radio i sl.).
Poslednji dan za uplatu kotizacije po cenama iz tabele broj 1 je petak, 31. mart 2017. godine. Učesnici koji nisu uplatili kotizaciju do 31. marta 2017., uplatu će moći da izvrše po cenama iz tabele broj 2 zaključno sa 10. aprilom 2017. godine.

vel3103

vel1004

 

Samo učesnici koji su prijavu i uplatu završili do 10. aprila imaju pravo da u startnom paketu dobiju majicu maratona.

Od 11. do 20. aprila, kotizacija se može uplatiti po cenama iz tabele broj 3 na tekući ili devizni račun.
Na dan maratona 22. aprila za uplate gotovinom važe cene iz tabele broj 3.

vel2204

 

Učesnici koji su izvršili uplatu posle 10. aprila, prijavljivanje će obaviti na dan maratona 22. aprila u planinarskom domu PSD “Železničar” na Popovici od 6 do 8:30 časova.

Učesnici Maratona iz Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije, kotizaciju plaćaju u visini određenoj u koloni broj 5, kao ostali učesnici iz Srbije, ali uplatu moraju izvršiti u evrima.

Učesnici Maratona, koji su iz bilo kog razloga slabog materijalnog stanja ili primaju socijalnu pomoć, platiće učešće na Maratonu po nižoj ceni ili učešće može biti potpuno besplatno.
Prilikom prijavljivanja su obavezni da predaju fotokopiju lične karte i na istom papiru, u par rečenica, treba da opišu svoje materijalno stanje.
Rok za prijavu ovih učesnika je 31. mart 2017.
Svaki slučaj pojedinačno razmotriće za to posebno formirana komisija, od čije odluke će zavisiti visina kotizacije.

U cenu kotizacije Ultra ekstremnog, Ultra, Velikih i Srednjih maratona uračunata je vrednost startnog paketa koju sačinjava: majica maratona, kontrolna knjižica, startni broj i bonovi za okrepne stanice. Učesnici koji se prijavljuju i plaćaju kotizaciju posle 10. aprila, neće dobiti majicu u startnom paketu.

Preuzimanje startnih paketa:

  • 19 – 20.04. od 10 do 19 časova u prostorijama PSD “Železničar” koje se nalaze u Novom Sadu, Trg galerija 4, udaljene 100 metara od zgrade Pošte Novi Sad 1 (glavna pošta – ulica Narodnih heroja broj 2). Kretati se Bulevarom Mihajla Pupina prema Dunavu, i proći kroz prvi pasaž iza broja 4a (zgrada univerziteta “Singidunum”), i ispred Vas je sedište PSD “Železničar”,
  • 21.04. od 17 do 21 čas na Popovici u planinarskom domu PSD “Železničar”, i
  • 22.04. na dan maratona od 6:30 do 8:30 časova na Popovici u planinarskom domu PSD “Železničar”.

Učesničku medalju dobijaju samo maratonci Ultra ekstremnog maratona, koji su uspešno završili maraton i imaju overene sve kontrolne tačke u kontrolnoj knjižici.

O bezbednosti maratona brinu članovi Gorske službe spasavanja Srbije i ekipe Prve i Hitne pomoći, uz pomoć momaka na kvadovima (brze intervencije).

Uplaćena kotizacija vratiće se uplatiocu samo ako se Maraton ne održi. U svim drugim slučajevima, kotizacija se ne vraća.

Obrazac individualne Prijave-izjave možete pruzeti ovde.

Comments are closed.